Algemeen

Optimaal Duurzaam Renoveren

Wie zijn huis via Koenders Totaalbouw Optimaal Duurzaam wil laten renoveren, moet denken aan een vanafprijs van € 35.000,-. Hiervoor krijgt u isolatie van muren, dak en vloer, een aardwarmtepomp, lage temperatuur verwarming, een zonneboiler en zonnepanelen. Daarmee bespaart u minimaal zestig procent op uw energierekening. Met andere woorden: in plaats van bijvoorbeeld € 200,- per maand, bent u straks nog maar € 80,- per maand kwijt.

Energieneutraal Renoveren YELLOW

Wanneer u helemaal geen energienota meer wilt ontvangen, is YELLOW Energieneutraal Renoveren de juiste keuze. Dit kan bijvoorbeeld opvolgend worden uitgevoerd op het Optimaal Duurzaam renoveren. Dit kan voor een extra bedrag van € 30.000,- voor u worden gerealiseerd. Uw woning wordt dan allereerst geheel hoog isolerend en kierdicht gemaakt en vervolgens uitgerust met alle voorzieningen uit het pakket YELLOW, waaronder een praktisch ventilatiesysteem zonder kanalen en de onvolprezen  breathing window voor begane grond en verdieping.

In beide gevallen worden voorafgaand aan de werkzaamheden de verschillende opties met u doorgenomen. Vervolgens wordt in goed overleg het uiteindelijk ideale pakket voor uw woning samengesteld. Daarmee staat dan ook de uiteindelijke prijs vast.

13650

Een bezoek aan het Energie Bespaar Huis werkt zeer verhelderend bij het maken van de juiste keuzes. Wij hopen u dan ook binnenkort in Westervoort te mogen ontvangen.

Het Energie Bespaar Huis is een initiatief van Koenders Totaalbouw en bevindt zich aan de Mosterdhof 92 in Westervoort.

Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met 0316 – 26 33 41.