Kom op visite in het Energie Bespaar Huis. Ook aan u als particuliere woningbezitter kunnen we hier laten zien wat er mogelijk is op energie besparend gebied.

Particulieren

Afspraak maken

Particulieren

Bespaar energie en verhoog uw wooncomfort!

Koenders Totaalbouw BV heeft in samenwerking met Geo-Energie het concept ‘Optimaal Duurzaam Renoveren’ uitgewerkt; een concept dat geheel in het teken staat van het energiebesparend én comfortverhogend renoveren van woningen. De duurzame maatregelen die samen de basis voor het concept vormen, zijn aangebracht in het zogeheten Energie Bespaar Huis in Westervoort.

De bestaande hoekwoning die onderdak biedt aan het Energie Bespaar Huis is voorzien van duurzame en energiebesparende voorzieningen als een aardwarmtepomp, zonnepanelen, een zonneboiler, wand- en vloerverwarming, convectoren voor verwarming en koeling, en dak-, vloer-, glas- en gevelisolatie. Deze voorzieningen leveren niet alleen een aanzienlijke energiebesparing op, maar zorgen tevens voor een aangenaam en constant woonklimaat in zowel de zomer als de winter.

 

Wanneer u na uw bezoek aan het Energie Bespaar Huis besluit om over te gaan op de aanschaf van een integraal pakket aan energiebesparende voorzieningen, wordt u door Koenders Totaalbouw van A tot Z ontzorgd. Wij zorgen ervoor dat uw pakket op maat wordt samengesteld en vervolgens op professionele wijze in uw woning wordt aangebracht. U kunt kiezen uit de optie ‘OPTIMAAL’ om in te stappen. Indien een volledig energieneutrale woning wilt kunt u kiezen voor de optie ‘YELLOW’ .

Graag heten we u welkom bij het Energie Bespaar Huis in Westervoort. Hier kunt u de mogelijkheden voor energiezuinig of energieneutraal wonen niet alleen zien, maar ook aan den lijve ervaren.